search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Ιταλία: Ο δράστης της σεξουαλικής παρενόχλησης κατά της δημοσιογράφου, κινδυνεύει ακόμα και με 12 χρόνια φυλάκιση

30.11.2021 20:46
greta-bekalia

Αντρέα Σεράνι είναι το όνομα του δράστη της σεξουαλικής επίθεσης κατά της δημοσιογράφου, Γκρέτα Μπεκάλια έξω από το «Κάρλο Καστελάνι» το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα της Φιορεντίνα, με 2-1 από την Έμπολι.

Η δημοσιογράφος που παρενοχλήθηκε on air, κατέθεσε μήνυση κατά του οπαδού και για σεξουαλική παρενόχληση και για σεξουαλική επίθεση, με τον Αντρέα Σεράνι να κινδυνεύει με κάθειρξη έως και 12 ετών.

Αν ο 45χρονος καταδικαστεί για το δεύτερο αδίκημα, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 6 έως 12 χρόνια, καθώς αποτελεί κακούργημα.

Ο Σεράνι εμφανίστηκε μεταμελημένος στα ΜΜΕ και ζήτησε συνάντηση με την Μπεκάλια για να απολογηθεί, όμως η δημοσιογράφος εμμένει στην καταγγελία της, μετά τη τραυματική εμπειρία της και μάλιστα έχει καταγγείλει ακόμα τρεις άντρες που στο επίμαχο video φαίνονται να της κάνουν χειρονομίες και να τη βρίζουν.

Όσον αφορά την αθλητική δικαιοσύνη ο 45χρονος έχει ήδη καταδικαστεί σε τριετή ποινή απαγόρευσης από τους αθλητικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Φωτιά» στην πλατφόρμα μετά τα νέα μέτρα (Video)

«Καμπάνα» ΕΣΡ σε κανάλι για προσβολή στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα

Νέο Ηράκλειο: Την απήγαγαν και την κακοποίησαν σεξουαλικά – Ύστερα την παράτησαν σε στάση λεωφορείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:07