search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Τραμπ κατά Μεγκαν Μαρκλ:«Δεν σέβεται τίποτα, είναι μία χειριστική γυναίκα με ανάρμοστη συμπεριφορά»

01.12.2021 19:14
trump_new

Απασφάλισε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά της συζύγου του Πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή του στο δίκτυο GB News.

Μιλώντας στον γνωστό υπερσυντηρητικό Νάιτζελ Φάραντζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του προς την Δούκισσα του Σάσσεξ, κατηγορώντας της πως πρώτα εκείνη και μετά ο πρίγκιπας Χάρι έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα τον θεσμό της μοναρχίας.

Μάλιστα, ο πρώην πλανητάρχης υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα -τρομακτικά- χειριστικό άτομο, που κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Χάρι και είχε εξ΄αρχής σκοπό να τον απομακρύνει από την βασιλική οικογένεια, εφόσον εκείνη δεν φάνηκε άξια να γίνει μέλος της.

«Δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα αυτός ο δεσμός. Θεωρώ ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γίνει αντικείμενό της και κάποια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά. Κατέστρεψε την σχέση του με την οικογένειά του και με την Βασίλισσα», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι η στάση της Δούκισσας απέναντι στην Βασίλισσα Ελισάβετ έδειχνε έλλειψη σεβασμού και χαρακτήρισε την συμπεριφορά της ανάρμοστη.

«Δεν σεβάστηκε την Βασίλισσα, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένα επίσης, ιστορικό πρόσωπο. Δεν σεβάστηκε γενικά ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και ειδικά την Βασίλισσα. Ακόμα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα τους βασιλικούς της τίτλους μου επιβεβαιώνει τα παραπάνω και με κάνει να μην την συμπαθώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών από την περίοδο του Megxit , καθώς, μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για την απόπειρα αυτοκτονίας που ήθελε να κάνει η σύζυγός του, όλο και περισσότεροι την χαρακτηρίζουν χειριστική και θεωρούν την έξοδο του από το Μπάκιγχαμ δική της απόφαση. 

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Viral στο Tik Tok έγινε ο γοητευτικός μυστικός πράκτορας του προέδρου (Video)

Παράτολμη πτήση πάνω από ενεργό ηφαίστειο στα 9 μέτρα (Video)

Αντώνης Καφετζόπουλος προς δημοσιογράφους: «Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι θα σας πετούσα έξω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15