search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Αποθέωση Κύργιου για Τσιτσιπά: «Θα έκανε τα πάντα για το τένις, σε αντίθεση με μένα» (Video)

03.12.2021 10:56
tsitsipas_kyrgios_new

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος παραδεχόμενος παράλληλα ότι δεν έχει την ίδια νοοτροπία με τον Έλληνα πρωταθλητή για το τένις.

«Ο Στέφανος θα έκανε τα πάντα για το τένις και αφιερώνει την ζωή του σε αυτό. Είναι ειδικός στην διαιτολογία, κάνει γιόγκα, ατελείωτες διατάσεις και είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό, αλλά δεν θα έλεγα ότι τον σέβομαι περισσότερο μόνο και μόνο επειδή το κάνει αυτό. Ο καθένας είναι διαφορετικός» είπε ο Κύργιος στο podcast No Boundaries.

«Όταν ήμουν νεότερος δεν ονειρευόμουν να κερδίσω grand slam. Απλά ήθελα να περνάω καλά. Αγαπώ το τένις, αλλά δεν είμαι τόσο παθιασμένος και δεν έχω το κίνητρο που έχουν οι τοπ αθλητές. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ του Άντι Μάρεϊ, θα τον δείτε να τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα και να λέει στους ανθρώπους του ότι φοβάται να σταματήσει το τένις γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει μετά. Εγώ δεν είμαι έτσι…» πρόσθεσε ο Κύργιος ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί το 2022 στην τελευταία του σεζόν.

Εκτός του Τσιτσιπά, ο Κύργιος σχολίασε την διαφορά στη νοοτροπία του και με τον Φελίξ Ογκέρ Αλιασίμ.

«Για παράδειγμα, ο Αλιασίμ είναι συμπαίκτης μου στον πάγκο σε ένα τουρνουά και βλέπουμε τον Ρούμπλεφ με τον Σβάρτσμαν να παίζουν. Εγώ αναρρώνω και δεν παρακολουθώ τι γίνεται κι αυτός καταγράφει τους πόντους του αγώνα στο κινητό του. Σκέφτομαι ότι ο τύπος τα έχει χαμένα. Το σέβομαι αυτό που κάνει, αλλά κάνει λες και θα πετύχει σπουδαία πράγματα χάρη σε αυτό. Και αναρωτιέμαι σε τι επίπεδο», πρόσθεσε.

Δείτε το σχόλιο του Νικ Κύργιου στα 39:10 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στη Super League: Κανονικά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Μαργκό Πινό: Σοκάρει η φωτογραφία με τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον προπονητή της

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1 και όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:24