search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:56
MENU CLOSE

Κολωνός – ληστεία: Νάρκωσαν ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν – Πήραν μετρητά και κοσμήματα

03.12.2021 18:45
astynomia_new

Σε καταγγελία ότι τους νάρκωσαν για να τους ληστέψουν προχώρησαν ένας 44χρονος και μια 41χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης -πιθανόν με τη βοήθεια συνεργών του- παραβίασε τον σύρτη της κεντρικής πόρτας του διαμερίσματος στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό, στην οδό Ξανθίππης. Ο 44χρονος με τη 41χρονη σύζυγό του εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν στο υπνοδωμάτιό τους

Ο δράστης άρπαξε 502 ευρώ, κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, τις δύο κάρτες αναλήψεων του ζευγαριού, το λαπ τοπ και τα κλειδιά των δύο αυτοκινήτων τους, καθώς και προσωπικά έγγραφα. Όλο το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Όταν ξύπνησε το ζευγάρι, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στον Κολωνό , αισθανόταν βαθύ ύπνο, έχοντας έντονο αίσθημα καψίματος στο λαιμό. Αυτό τους έκανε να πιστεύουν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε κάποιο είδος ναρκωτικής ουσίας σε βάρος τους, ενώ εκείνοι κοιμόντουσαν, για να μη γίνει αντιληπτός.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται τριήμερο-«φωτιά» με επίσκεψη Πάπα, αντιεμβολιαστές, Superleague, επέτειο Γρηγορόπουλου – 3.500 αστυνομικοί στο δρόμο

Εμβολιασμοί: Στους τρεις μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου

Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου: Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις υγειονομικών και αντιεμβολιαστών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:56