search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:12
MENU CLOSE

Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού» (Videos)

03.12.2021 09:21
pegky-zina-new

Για τη δυσαρέσκεια που είχαν εκφράσει τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού αναφορικά με τη διασκευή που είχε γίνει στα Mad για το «Άνθρωποι Μονάχοι» μίλησε η Πέγκυ Ζήνα 

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων ότι δεν κατάλαβε ποτέ αυτή τους την αντίδραση, καθώς με την κίνησή της τιμούσαν τη μεγάλη ερμηνεύτρια η οποία όπως τόνισε αποτελούσε ανέκαθεν το πρότυπό της.

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Καταχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα.

Το ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν. Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα.

Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια.

Ηταν κάτι άλλο παρά φθηνό και δεν έπρεπε να πειράξει κανένα η αγάπη αυτή. Εγώ ήθελα να βάλω και το πρόσωπο της Βίκυς πίσω και δεν με άφησαν. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου. Ήμουν πέντε ετών και έκλαιγα με τις ερμηνείες της. Τον δρόμο της συνέχισε η Χαρούλα Αλεξίου» είπε χαρακτηριστικά.

«Η συνεργασία μου με τον Μητροπάνο ήταν η πιο κομβική της ζωής μου»

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, η Πέγκυ Ζήνα κάνει λόγο για την πιο κομβική στιγμή στην επαγγελματική της πορεία.

Όπως επισημαίνει, δίπλα του κατάλαβε ότι το να ερμηνεύεις σωστά τον στίχο είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τον τόνο, ενώ τονίζει ότι εκτός από συνάδελφος αποτέλεσε μια πατρική φιγούρα στη ζωή της που τη συμβούλευε και την προστάτευε.

«Όταν έφυγε από τη ζωή, έκανα πολύ καιρό να ξαναβρώ τα πατήματά μου. Ένιωθα ότι είναι μάταιος αυτός ο χώρος»τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Εορταστικό ωράριο: Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τις ημέρες των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός-Ματίνα Παγώνη: «Η μετάλλαξη Όμικρον είναι ένα μυστήριο»

Καιρός σήμερα: Ραγδαία επιδείνωση με θυελλώδεις ανέμους, βροχές και χαλαζοπτώσεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:12