search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Γιώργος Τράγκας: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία»

04.12.2021 23:14
tragkas_new

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» διακομίστηκε το Σάββατο το βράδυ ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από τρεις μέρες και είχε μπει σε καραντίνα μαζί με τη συζύγό του Μαρία Καρρά.

Σήμερα όμως, κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο Γιώργος Τράγκας, επιβαρυμένος από τα συμπτώματα της Covid-19.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, έγραψε στο twitter:

«Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

Όπως έγραψε ο Κουρζίδης απαντώντας σε χρήστες που σχολίασαν ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει εμβολιαστεί: «Ο Γ. Τράγκας έχει θέμα με συγκεκριμένη αλλεργία που δεν ήταν κανείς σίγουρος αν έπρεπε να κάνει το εμβόλιο. Ο ίδιος το σκεφτόταν»

Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος πάσχει και από διαβήτη είχε γνωστοποιήσει το γεγονός ότι νοσεί με κορωνοϊό, με ανάρτησή του στο Facebook προ ολίγων ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Παράνομες ελληνοποιήσεις: Τρεις ακόμη προφυλακίσεις για το κύκλωμα

Εξπρές Σκοπελίτης: Μάχη με τα μανιασμένα κύματα – Η αποβίβαση του τρόμου στη Σχοινούσα (video)

Λαμία: Πέθανε 14χρονη με κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:20