search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης στη Λαμία (Video)

06.12.2021 16:11
METH_NEW

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Λαμίας από το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι, νοσούσε από κορωνοϊό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και τελικά κατέληξε. Αρχικά έγινε λόγος για ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως ο Εισαγγελέας Λαμίας έχει ήδη διατάξει έρευνα για τις συνθήκες από τις οποίες χάθηκε το κορίτσι. ΕΔΕ έχει επίσης διατάξει και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα του δήμου Λαμιέων.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Εκατοντάδες εκατομμύρια πτηνά χάθηκαν από τον ουρανό της Ευρώπης – Στο μισό ο πληθυσμός των σπουργιτιών (Photos)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε εξέλιξη πορεία μαθητών και φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Video/Photos)

Κορωνοϊός-«Πόλεμος» φαρμακευτικών: Η Merck αμφισβητεί το χάπι της Pfizer

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45