search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη (Videos)

07.12.2021 15:47
domna

Σε μια αποκάλυψη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή προχώρησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Μιχαηλιδου αναφερόμενη στη διαδικασία της υιοθεσίας, αποκάλυψε πως προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο από το υπουργείο για να επισκέπτεται την «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας», που φιλοξενεί παιδιά από 6 έως 12 ετών.

«Είχαμε 2.000 παιδιά στα ιδρύματα και χιλιάδες συμπολίτες που ήθελαν να υιοθετήσουν. Απλουστεύσαμε πολλές διαδικασίες. Πλέον είναι όλες ηλεκτρονικές και διαφανείς οι διαδικασίες. Μέσα από το amynet.gr μπορεί να κάνει κάποιος μία αίτηση και βάση των χαρακτηριστικών που θέτει μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε παιδί από όλη την Ελλάδα. Ξέρουμε πόσα παιδιά έχουμε στις δομές, τα χαρακτηριστικά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Νόμιζα πως ήμουν υιοθετημένη»

Η υφυπουργός όμως προχώρησε και σε μια μεγάλη αποκάλυψη. «Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη. Οι γονείς μου είναι μαζί από τα 15 και με έκαναν στα 35», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ τοποθετήθηκε και για τον σεξισμό που έχει δεχτεί ως γυναίκα, ειδικά στην ενασχόλησή της με την πολιτική. «Δέχομαι επιθέσεις που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κάποιοι ενδιαφέρονται για το τι φοράς και πως το φοράς. Η παραπληροφόρηση και το ψέμα έχουν ξεφύγει, όταν συνδέεται με το επάγγελμά του είναι χυδαίο. Σε κανένα δεν αρέσει να ανοίγουν το ίντερνετ οι γονείς του και να βλέπουν σεξιστικά σχόλια».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στήριξε Παπανδρέου στον α’ γύρο αλλά τώρα θέλει Ανδρουλάκη

Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στην Γλυφάδα

Ποιοι Γενικοί Γραμματείς θα παραιτηθούν για να πολιτευτούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:33