search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Ινδία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο – Νεκρός ο αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας

08.12.2021 15:36
india-chief

Ένα ελικόπτερο του ινδικού στρατού που μετέφερε τον ανώτατο στρατιωτικό αξιωματούχο της Ινδίας και τη σύζυγό του, συνετρίβη στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού της νότιας Ινδίας.

Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ινδίας στρατηγός Μπιπίν Ραουάτ, η σύζυγός του και 11 άλλοι άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου που τους μετέφερε σήμερα στη νότια Ινδία, ανακοίνωσε η Ινδική Πολεμική Αεροπορία.

Ο 63χρονος Ραουάτ είχε διοριστεί ως ο πρώτος αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας της Ινδίας (CDS) από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στα τέλη του 2019.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στο μεσημέρι (τοπική ώρα) κοντά στην πόλη Κουνούρ και στους νεκρούς περιλαμβάνονται τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου Mi-17V5, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία με μήνυμά της στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Διάστημα: Ολοταχώς έρχεται προς τη Γη ο φωτεινότερος κομήτης του 2021

Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε εκδοχή της που διαφεύγει από τα τεστ

Ρωσία: «Σταλινική» χιονόπτωση στη Μόσχα (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06