search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Η απάντηση στον Γιώργο Παπανδρέου για το «άκαπνος» (Video)

09.12.2021 00:06
nikos-androulakis-new (2)

Με χιούμορ αντέδρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην κριτική του Γιώργου Παπανδρέου ότι είναι «άκαπνος» στη Βουλή.

Αρχικά, σχολίασε με χιούμορ πως πράγματι είναι διότι έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και πολλά χρόνια. Πρόσθεσε όμως με έμφαση, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου στην πρώτη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έβαλε δίπλα του ανθρώπους «άκαπνους», χωρίς προηγούμενη εξουσία και έκανε ένα μεγάλο κίνημα και μια παράταξη ισχυρή.

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται από τον πρώην πρωθυπουργό αναφορικά με το ότι οι θέσεις του δεν είναι γνωστές, επεσήμανε ότι έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους πολιτών. «Αν δεν γνωρίζουν τις θέσεις μου τότε πάει να πει ότι είμαι μάγος», είπε.

«Οι θέσεις μου είναι γνωστές», προσέθεσε, καλώντας όποιον θέλει να τον ρωτήσει για οποιοδήποτε θέμα. Σχολιάζοντας και την αιχμή του Γιώργου Παπανδρέου ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει πάρτι απάντησε ότι «ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι γιατί έχει απέναντι του τον Τσίπρα. Το πάρτι όμως τελειώνει την Κυριακή. Θα γίνουμε πρωταγωνιστές».

Πάντως ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μπει σε πεδίο αντιπαράθεσης με κανέναν σύντροφο του, λέγοντας ότι αυτές οι πρακτικές στο παρελθόν πλήγωσαν την παράταξη. «Η ενότητα για εμένα είναι για εμένα μια μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε πίσω της η Φώφη Γεννηματά και θα την διατηρήσω ως κόρη οφθαλμού», είπε ακόμη.

«Δεν διεκδικώ ένα μικρό κόμμα του κέντρου, το κόμμα μας είναι ένα μεγάλο κεντροαριστερό με στρατηγικό σχέδιο. Φιλοδοξώ σε μια μεγάλη παράταξη δημοκρατική, με πρόγραμμα προοδευτικό, ρεαλιστικό, συνεπές, χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγία», είπε.

Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός: Είναι οριστικό – 3 μήνες θα διαρκεί το πιστοποιητικό νόσησης (Videos)

Καραγιάννης: Κάνουμε τη Θεσσαλονίκη βιώσιμη και ποιοτική, μία «μητρόπολη των υποδομών» που έλκει επενδύσεις

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γερουλάνος προτείνει Παπανδρέου για επικεφαλής της ΚΟ, δεν δίνει «γραμμή» για πρόεδρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01