search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21
MENU CLOSE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έξαλλος με κριτικό κινηματογράφου – «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

10.12.2021 10:29
TSIMITSELIS109

Το «The Black Bachelor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που πρωταγωνιστεί στην ταινία, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με το σχόλιο του κριτικού κινηματογράφου Χρήστου Μήτση και κυρίως με την αναφορά που έκανε στον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός απάντησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουροκωμωδία όπως λέτε κύριε Μήτση, ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε, ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά, δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής της χάλια ταινίας που είδατε, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά! Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε!»

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σκαρμούτσος για ναρκωτικά: «Ό,τι είχε βγει μέχρι τη δεκαετία του ’90 το έχω κάνει – Έχω σχεδόν πεθάνει 3 φορές» (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Ο κορωνοϊός, η μάχη με τα κιλά και το χάπι που τον έκανε επιθετικό (Video)

Άντζελα Γκερέκου: Ποζάρει με τη μητέρα της στο γραφείο της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21