search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:03
MENU CLOSE

«Πρωινοί Τύποι»: Χαμός στον «αέρα» με τον «Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη» – «Θέλετε να μου κλείσετε το στόμα» (Videos)

11.12.2021 11:52
prwinoi_typoi_zouganelis

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1, όταν ο καλεσμένος Γιώργος Ζουγανέλης ζήτησε να εμφανιστεί με την ιδιότητα του τέως καθηγητή στο Nagoya Institute of Technology της Ιαπωνίας.

Ο Δρ. Γιώργος Ζουγανέλης είχε μόλις πάρει τον λόγο προκειμένου να διατυπώσει, μεταξύ άλλων τις ενστάσεις του, για τον εμβολιασμό.

«Καταρχάς σας έχω δώσει έναν τίτλο για να τον βάλετε για να ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι», είπε στους παρουσιαστές εριστικό ύφος.

«Αφήστε τα τεχνικά σε εμάς, πάμε στη συζήτησή μας», του απάντησε ο Νίκος Ρογκάκος.

«Όχι δεν έχει “αφήστε τα τεχνικά, όλα πρέπει να γίνονται ωραία. Θα μπει ο τίτλος. Δεν θα πείτε ο καθηγητής τάδε”», επέμεινε εκείνος.

«Να είστε πιο ευγενής παρακαλώ, όπως είμαστε και εμείς», του συνέστησε ο δημοσιογράφος.

«Αντίο σας κύριε» του απάντησε εκείνος και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Δεν θα κάνουμε τη συζήτηση με αυτά τα οποία θέλει ο κ. Ζουγανέλης. Θα γίνει όπως πρέπει να γίνει.  Όταν ξεκινά να μιλά θα βάλουμε το τίτλο που θέλει. Αν θέλει ας επικοινωνήσει ξανά. Η συζήτηση θα γίνει με δημοσιογραφικούς όρους και θα ρωτάμε αυτά που εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να ρωτάμε, και ο κ. Ζουγανέλης θα απαντά σε αυτά που  θέλει εκείνος να απαντά. Συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη», ανέφερε ο Νίκος Ρογκάκος.

Ο κ. Ζουγανέλης εμφανίστηκε στη συνέχεια και πάλι στην εκπομπή, παρουσιάζοντας τον εαυτό του:  «Να πούμε μερικά πράγματα για μένα. Είμαι τέως καθηγητής στο Nagoya Institute of Technology σε θέμα μετα-υλικών. Υπήρξα καθηγητής και επειδή η Ιαπωνία έχει και μετά το καθηγητιλίκι άλλα πράγματα γιατί είναι βιομηχανία, κάνουμε κι άλλα πράγματα εδώ πέρα. Δεν έχουμε μείνει δηλαδή στο καθηγητιλίκι», ανέφερε, ενώ εξήγησε γιατί δεν είναι υπέρ των εμβολίων mRNA.

Αφού παρέθεσε τις απόψεις του για τα εμβόλια, ξεκίνησε μια επίθεση κατά των υπόλοιπων καλεσμένων της εκπομπής,  και συγκεκριμένα κατά του καθηγητή Γενετικής Κ. Τριανταφυλλίδη και του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Ξαφνικά όταν άρχισε να δέχεται ερωτήσεις, αντέδρασε, και άρχισε να φωνάζει:  «Θέλετε να μου κλείσετε το στόμα. Αφήστε με να μιλήσω».

«Σας δίνουμε βήμα και μου λέτε σας φιμώνουμε; Πλάκα μας κάνετε;», του είπε έξαλλος ο Παναγιώτης Στάθης, καθώς πράγματι είχε τον λόγο για αρκετή ώρα χωρίς να τον διακόψει κανείς.

Ο Δρ. Γιώργος Ζουγανέλης έκανε λόγο για στημένη συζήτηση, ήταν εριστικός ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει “ψεύτη” τον κ. Τριανταφυλλίδη.

Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος δεν είναι γιατρός!

«Όχι στον αέρα τέτοια. Όχι ψεύτης ο καθηγητής», είπε ο Παναγιώτης Στάθης.

«Αυτά αλλού. ΄Όχι εδώ.  Είστε αγενής. Δεν θα σας επιτρέψουμε να προσβάλετε τον Έλληνα καθηγητή», είπε από την πλευρά του Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιοι είσαστε; Συνέχεια ψέματα λέτε», συνέχισε ο Γιώργος Ζουγανέλης.

Κάπου εκεί η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τους δημοσιογράφους να ζητούν ξανά συγγνώμη για όσα προηγήθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Μαγγίρα για το τρέιλερ που ενόχλησε την Καινούργιου: «Είναι εγωκεντρική, θέλει να ασχολούνται μαζί της» (Videos)

Θεόδωρος Κολυδάς: «Ζητώ προσωπικά συγνώμη…» – Η οργισμένη αντίδραση για την «απαράδεκτη» πρόγνωση της ΕΜΥ

Τα 7 λαχανικά που μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:00