search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: H προσαγωγή στη ΓΑΔΑ το βράδυ της δολοφονίας Ταχτσή (Video)

12.12.2021 22:11
xronopoulou

Για τη δολοφονία του Κώστα Ταχτσή και την προσαγωγή της στη ΓΑΔΑ μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην Έλενα Κατρίτση πως εκείνο το βράδυ είχαν κανονίσει να βρεθούν στις 9 στην Παιανία προκειμένου να συζητήσουν για μια δουλειά. Την ώρα που τον περίμενε να φτάσει, πληροφορήθηκε από φιλικό της πρόσωπο για τη δολοφονία του.

«Μην τον περιμένεις, γιατί τον σκότωσαν», της είπε η φίλη της που της τηλεφώνησε.

«Σοκ. Κατεβαίνω στο σπίτι του κατευθείαν και βρίσκω εκεί την αστυνομία, με βουτάνε και με πάνε στη ΓΑΔΑ, λες και ήμουν εγώ η δολοφόνος», περιέγραψε.

Όπως εξήγησε ο σπουδαίος έλληνας λογοτέχνης είχε «μια ατζέντα, ένα μεγάλο βιβλίο, που έγραφε τα τηλέφωνα στο σπίτι του».

»Είχε σταματήσει στο ‘Χ’ και έγραφε Χρονοπούλου Μαίρη και το τηλέφωνο μου. Ήμουν η τελευταία που είχε γράψει στο μεγάλο βιβλίο. Το θεώρησαν ύποπτο αυτό και με κρατήσανε ως τις 6:30 το πρωί εκεί», εξήγησε.

«Μετά γύρισα σπίτι μου να κάνω ένα ντους και να πάρω μια βαλίτσα ρούχα και να φύγω στις 8.30 το πρωί για το Φεστιβάλ Βενετίας που παιζόταν η ταινία μου. Πήγα ένα πτώμα εκεί. Δεν μπόρεσα να παραστώ καν στη δεξίωση. Μου έμεινα ένα τραύμα τεράστιο με τον Κώστα. Μια σύμπτωση τραγική να τον περιμένω και να μου το πουν από το τηλέφωνο. Άσχημες στιγμές. Τον αγαπούσα πολύ τον Κώστα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Συναγερμός στη Σητεία – Εντοπίστηκαν 2 νέα κρούσματα (Video)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη δήλωση Παπανδρέου μετά τη νίκη Ανδρουλάκη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση – Διέπραττε κλοπές σε όλη την Ελλάδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01