search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τα έχουμε χαμένα, νιώθουμε προδομένοι» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης (Video)

13.12.2021 21:00
antonis_kanakis

Ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο συνεργάτης τους είχε δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές του στιγμές με πρώην σύντροφό του με την οποία βρισκόταν στα δικαστήρια εδώ και καιρό ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν κάτι. Η δημοσίευση του θέματος έγινε σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη να μη μπορεί να το πιστέψει.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι δεν ξέραμε κάτι τέτοιο. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μια οικογένεια και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμάς» σημείωσε, τονίζοντας πως «δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι το ανθρώπινο και ηθικό θέμα. Νιώθουμε προδομένοι».

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤ1 για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Καταδικάζει κακοποιητικές συμπεριφορές και ενέργειες – Επικροτεί την απόφαση του Αντώνη Κανάκη

Τζένιφερ Λόπεζ: Με αέρινο, αρχαιοελληνικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί, δίπλα στο Μπεν Άφλεκ

Γιώργος Τράγκας: «Η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:01