search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Μπιμπίλας προς Λιγνάδη: Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν με πεις μέτριο ηθοποιό; (Video)

13.12.2021 18:54
Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας - Έφυγε από εκπομπή πριν εμφανιστεί - Media

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo, αλλά και συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την περίφημη φράση του οτι τον θεωρεί «μέτριο ηθοποιό».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το κίνημα του #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάματος.

«Το #metoo είναι το αποτέλεσμα της εξουσίας που πήραν κάποιοι άνθρωποι και την κακοδιαχειρίστηκαν, επειδή τους έδωσαν πολύ υψηλές αμοιβές και θεώρησαν τους εαυτούς τους θεούς. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του θεό επειδή καλοπληρώνεται, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και τα πολύ μεγάλα λάθη πληρώνονται από το σύμπαν», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη -γνωστή σε όλους πλέον- ατάκα του Δημήτρη Λιγνάδη, που τον θεωρεί «μέτριο ηθοποιό». Όπως εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο ίδιος δεν έδωσε καμία σημασία στα λεγόμενά του και ούτε επηρεάστηκε από αυτά.

«Σημασία που έδωσα… Αν και δεν απάντησα εγώ απάντησε όλη η Ελλάδα. Εγώ θα του έλεγα «βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις»; Αν και πιστεύω ότι δεν το είπε αυτός, το είπε η υπερασπιστική του γραμμή. Και να σου πω κάτι; Εμένα αυτό με βοήθησε στην τελική. Η αναίτια επίθεση μιας λάθος υπερασπιστικής γραμμής, εμένα με ηρωποίησε χωρίς να κουνήσω εγώ ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι και με ανέβασε και εξύψωσε στα μάτια όλων», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Κούγια – Σκορδά στο «Πρωινό»: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου» – «Και εσύ επέλεξες τη Βατίδου» (video)

Miss Universe 2021: 21χρονη Ινδή στην παγκόσμια κορυφή της ομορφιάς

Θέμης Γεωργαντάς: Η εκπομπή με τον Νίκο Μπάρτζη, είχε γυριστεί ένα μήνα πριν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31