search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Κώστας Καραμανλής: Εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία – Η βόλτα στις ταβέρνες και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη (Photos)

14.12.2021 12:58
karamanlisekso

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από «γαλάζια» παρέα απόλαυσε τα όμορφα τοπία της Αρκαδίας και παραδοσιακές λιχουδιές.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνοδευόμενος από  τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο απόλαυσε τα όμορφα τοπία, αλλά και παραδοσιακές λιχουδιές στην ταβέρνα «Του Ονείρου μου το Στέκι» και στην ταβέρνα «Κληματαριά» στο Βαλτεσίνικο, όπως γράφει το anagnostis.org.

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος το Σάββατο βάδισε στα λημέρια των Κολοκοτρωναίων περνώντας από ιστορικούς τόπους της Αρκαδίας συνδεδεμένους με την Επανάσταση του ’21 Φάλανθο, Χρυσοβίτσι, Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βαλτεσινίκο.

Έφτασε υπό καταρρακτώδη βροχή μέχρι το σπίτι των Κολοκοτρωναίων στο Λιμποβίσι συνοδευόμενος από τους δύο πρώην υπουργούς και τους προσωπικούς του φίλους τον πρώην Βουλευτή κ. Λευτέρη Ζαγορίτη και τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου.

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Νίκη Κεραμέως ήταν άτακτη – Μίλησε για την παιδική της ηλικία και τα παιδιά της (Video)

Άδωνις Γεωργιάδης για Τράγκα: Ήταν ο μεγαλύτερος showman του ραδιοφώνου τις τελευταίες δεκαετίες

Μπογδάνος «καρφώνει» την Νέα Δημοκρατία: Διαμαρτυρία για τη διαγραφή του και παράπονα για Κύρτσο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31