ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:21
MENU CLOSE

Εισαγγελέας για αρνητή δικηγόρο: «Εξαιρετικά επικίνδυνη» η συμπεριφορά του

15.12.2021 18:04

Ως «εξαιρετικά επικίνδυνη» θεωρεί την συμπεριφορά του γνωστού αρνητή της πανδημίας δικηγόρου, ο εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Οικονόμου, που ζητά από το Συμβούλιο Εφετών να μην κάνει δεκτή την προσφυγή του κατηγορούμενου με την οποία ζητά να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄εξακολούθηση.

Τις επόμενες ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί με βούλευμα αν θα αποδεχθεί την προσφυγή του δικηγόρου ή αν θα υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση.

Εξηγήσεις για δύο κακουργήματα από τον αρνητή δικηγόρο

Ο δικηγόρος έδωσε την Τετάρτη εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης των κακουργηματικών πράξεων της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού, καθώς και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

 Οι εξηγήσεις του δικηγόρου αφορούν την εισαγγελική έρευνα που διενεργείται μετά τον θάνατο από επιπλοκές του κορωνοϊού 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στον «Ευαγγελισμό» τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οποία αρνήθηκε να διασωληνωθεί.

Ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Ο δικηγόρος, προσερχόμενος στον πταισματοδίκη δήλωσε πως σε αντίθεση με ό,τι του αποδίδεται αυτός συνέστησε στη γυναίκα να διασωληνωθεί, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στους γιατρούς ισχυριζόμενος πως καθυστέρησαν επί ώρες την διασωλήνωση παρόλο που είχαν εισαγγελική εντολή.

Διαβάστε επίσης:

Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού: «Πλούσιο» πρόγραμμα εκδηλώσεων στη μνήμη των 100 χρόνων (video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έτρωγε σε εστιατόριο με τη σύζυγό του μετά τον σάλο που ξέσπασε – Είχε παντρευτεί κρυφά πριν από 1,5 μήνα (Video)

«Revenge porn»: Σκέψεις να μετατραπεί σε κακούργημα

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:19
Exit mobile version