search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον έδιωξαν και από τη δεύτερη δουλειά του – Η σκληρή ανακοίνωση του σταθμού

15.12.2021 15:49
panagiotopoulos_new

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με ερωτικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του, εν αγνοία της και χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Άμεσα ο Αντώνης Κανάκης απομάκρυνε τον συνεργάτη του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι κοντά στο θύμα και δε γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση.

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η μοναδική δουλειά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είχε εκπομπή στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, «Rock Fm».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις εξελίξεις η συνεργασία τους διεκόπη και μάλιστα, όπως διαβάζουμε, το συμβόλαιό του τερματίστηκε επίσημα χθες, 14 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: «Κατακόκκινος» ο επιδημιολογικός χάρτης – 26 περιοχές σε «βαθύ κόκκινο»

Ξανθός για μελέτη Τσιόδρα: Βαρύτατα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης από την μελέτη για την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι – Ένας εγκλωβισμένος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:36