search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Super League: Πάρτι Ολυμπιακού με show Ελ Αραμπί στο Περιστέρι, 3-0 τον Ατρόμητο

15.12.2021 21:35
oly_new

Περίπατο στο Περιστέρι έκανε ο Ολυμπιακός! Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα 3-0 στην έδρα του Ατρόμητου με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ανέβηκαν -προσωρινά- στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα του Ιωνικού.

Οι πρωταθλητές δυσκολεύθηκαν ουσιαστικά για μονάχα ένα μισάωρο, αφού από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιμπού Καμαρά και εκτέλεσε ο Μαροκινός φορ στο 36′, στη συνέχεια η ούτως ή άλλως εξαιρετικά αδύναμη φέτος ομάδα του Παράσχου κατέρρευσε πλήρως. Δύο ακόμη γκολ του επιθετικού των Πειραιωτών στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους σφράγισαν τη νίκη.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, στο ξεκίνημα η εικόνα του ήταν η αναμενόμενη. Χαμηλός ρυθμός, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει το γνωστό επί Μαρτίνς παιχνίδι του, δηλαδή ένα παιχνίδι κυριαρχίας με κατοχή και υπομονετική κυκλοφορία μπάλας.

Ο Ατρόμητος αντίθετα ήταν προσηλωμένος στην τακτική, οχυρωμένος στην άμυνά του με διπλή ζώνη και στόχο τις αντεπιθέσεις. Στο 15′ η κατοχή μπάλας ήταν ήδη στο 60% για την ομάδα του Μαρτίνς και ουδέποτε έπεσε κάτω από αυτά τα ποσοστά. Για αρκετή ώρα ήταν φλύαρη πάντως, αφού στο πρώτο μισάωρο υπήρξαν μόλις τρεις τελικές -με μακρινά σουτ- για τις δύο ομάδες, με καλύτερο αυτό του Ρόνι Λόπες λίγο άουτ στο 28.

Στην πρώτη του κλασική ευκαιρία ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρήκε και το γκολ που απλοποίησε κατά… 99,9% το ματς. Στο 34′ ο Λαλά με τρομερή διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τροφοδότησε τον Αγκιμπού που μπήκε στην περιοχή, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον γκρέμισε με άτσαλο τάκλιν και ο Καραντώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο 36′ ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε εύστοχα αλά Πανένκα και έκανε το 0-1.

Από το σημείο αυτό και μετά, η άμυνα του Ατρόμητο επιχείρησε να ανέβει μέτρα στο γήπεδο, όμως το πλήρωσε μεγαλοπρεπώς. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» απλοποιήθηκε, με τους Ελ Αραμπί και Μασούρα να έχουν δύο καλές στιγμές ως το τέλος του πρώτου μέρους. Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ήδη αργός ρυθμός έγινε πια ληθαργικός, με τις δύο ομάδες να κάνουν και αρκετές αλλαγές. Τίποτα άλλο δεν είχε σημασία ως το φινάλε, με τον Ολυμπιακό να κάνει τη δουλειά του χωρίς να ιδρώσει και να συνεχίζει με ένα ακόμη τρίποντο. Με την 9η συνεχόμενη νίκη του, έκανε το 7/7 εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα, παραμένοντας παράλληλα αήττητος για 20 ματς από πέρσι.

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση: Κερδίζει έδαφος το ΚΙΝΑΛ με Ανδρουλάκη – Διψήφια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Καιρός-Μαρουσάκης: «Χιονιάς προ των πυλών» – «Στα λευκά» και η Αττική

Απάντηση Άδωνι στον Κανάκη: «Πώς γίνεται να του διέφυγε ότι ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του είχε τρία χρόνια δίκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:41