search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει ακόμα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

16.12.2021 13:21
tsitsipas-new (4)
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πολυσυζητημένος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε νέα συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, αλλά και για την ανάρτηση του για τα Harrods  – «τα οποία θα έπρεπε να ανοίξουν και στην Αθήνα» – η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Sport24.gr, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεκαθάρισε ότι θα εμβολιαστεί, ενώ εξήγησε ότι δεν ήταν ποτέ κατά του εμβολιασμού.

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι «δεν ήμουν και δεν είμαι κατά του εμβολιασμού και δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ένας δημοσιογράφος παράφρασε τα λόγια μου. Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος που η υγεία του δεν βρίσκεται τα καλύτερά του πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Θα το κάνω και εγώ αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα».

Αναφερόμενος στα Harrods, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε ότι «υπήρξε υπερβολή ναι, ακούστηκαν πολλές εκδοχές. Εμένα μου αρέσει η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου, θέλω να φανεί η ποιότητα και στη χώρα μου. Αυτό και μόνο εξέφρασα».

Όσον αφορά τον “χαμό” που είχε γίνει για τα “toillet breaks”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Στην αρχή μου φάνηκε σαν αστείο. Δεν έσπασα ποτέ κανένα κώδικα. Δεν πήρα βαριά την όλη κατάσταση, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει.»

Διαβαστε ακόμη

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Την έπνιξα γιατί έκαψε το φαγητό» – Είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του ο μητροκτόνος!

Κρήτη: Ο δάσκαλος που πήρε βαθμούς από τους μαθητές του!

Λάρισα: Ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο στο κέντρο της πόλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43