search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Πάτρα – Κορωνοϊός: Αρνητές έκαναν επίθεση στην αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

18.12.2021 16:25
psvr

H Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου δέχτηκε για τρίτη φορά επίθεση από αρνητές του κορωνοϊού με την ίδια να τονίζει πως δεν θα αφήσει τη νέα επίθεση να περάσει έτσι και θα αντιδράσει.

«Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου», ανέφερε συγκεκριμένα στο pelop.gr.

Τα πάντα έλαβαν χώρα το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα!», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων. Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε η ίδια.

Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο», σημείωσε.

Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι», σημείωσε η κα Μαστοράκου. «Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: «Πολική» εισβολή σε εξέλιξη – Σε ποιες περιοχές της χώρας χιονίζει – Που έχουν κλείσει δρόμοι (Photo | Video)

Μετάλλαξη «Όμικρον» – Ολλανδία: Χριστούγεννα με σκληρό lockdown – Η πρόταση των ειδικών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά τα πορνό», λέει ο θείος του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:12