search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο κομπλεξικός ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γα@@ω (Video)

19.12.2021 14:12
Μπακοδήμου: Δε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου (...) είδε το Gay Parade - Media

Μετά την ανάρτησή της στα social media, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε θέση και, μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν, ανεβάζει ο άλλος βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γαμ…ω», ανέφερε.

»Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Αυτό που κάνεις μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Με αφορμή το γεγονός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησα στους γιους μου», συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: «Μάχη» στο λιμάνι – Superjet δαμάζει τα κύματα (Video)

Κορωνοϊός – «Βόμβα» Μανωλόπουλου: «Ανά πάσα στιγμή νέα μέτρα, ακόμα και για εμβολιασμένους» (Video)

Κορωνοϊός: Άγριος «καυγάς» Παυλάκη – Πρετεντέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16