search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Βγάλτε τα ανοιξιάτικα – Πρόβλεψη Μαρουσάκη

19.12.2021 11:54
xristougenna

Τα πάνω κάτω φέρνει ο καιρός στη χώρα. Μετά το πρώτο ψυχρό κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής, ο καιρός αλλάζει ξανά φέρνοντας θερμοκρασίες που θυμίζουν Άνοιξη.

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη είναι δηλωτική:

«Το πρώτο ισχυρό κύμα χιονοκακοκαιρίας για τον φετινό Χειμώνα είναι εδώ και λίγες ώρες σε εξέλιξη στη χώρα μας με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας όπου την ίδια χρονική στιγμή τα δυτικά και βόρεια τμήματα απολαμβάνουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια συνοδεία βέβαια τσουχτερού κρύου.

Η εικόνα που περιγράψαμε παραπάνω αποτυπώνεται και στον πρώτο μας χάρτη όπου μπορούμε να δούμε από ψηλά την κατάσταση. Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι και το βράδυ σήμερα (σ.σ. Σάββατο) – πρωί αύριο (δεύτερος και τρίτος χάρτης) για να αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και να περιορίζεται αυτό το κύμα κακοκαιρίας στα νότια θαλάσσια τμήματα της χώρας μας.

Και αν αυτές τις ημέρες θα πάρουμε μια ισχυρή δόση βαρυχειμωνιάς, ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα (Χριστούγεννα), ο καιρός θα θυμίζει Άνοιξη με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και προσοχή!!!».

Διαβάστε επίσης:

Πόσο αξιόπιστα είναι τα γρήγορα (rapid) τεστ για την ανίχνευση της Όμικρον

Θεσσαλονίκη – κορωνοϊός: Στο «Ιπποκράτειο» 8 μοναχές από το ίδιο μοναστήρι – Σε σοβαρή κατάσταση οι 2

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:57