search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θετικός ο Ραφαέλ Ναδάλ

20.12.2021 14:18
nadal-new

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γνωστός τεννίστας – και αντίπαλον δέος του Στέφανου Τσιτσιπά – Ραφαέλ Ναδάλ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας βρέθηκε θετικός στον ιό σε PCR τεστ που του έγινε κατά την επιστροφή στην Ισπανία

Η ανάρτηση του Ραφαέλ Ναδάλ:

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά τη συμμετοχή μου στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βρέθηκα θετικό στον COVID μετά από PCR που έκανα όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε από έλεγχο ανά δύο ημέρες και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Το τελευταίο ήταν την Παρασκευή και το αποτέλεσμα βγήκε την Κυριακή.

Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε καραντίνα στο σπίτι και έχω επικοινωνήσει με όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης πρέπει να έχω μεγάλη ευελιξία στο πρόγραμμα μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις αποφάσεις μου σχετικά με τα τουρνουά»

Διαβάστε επίσης

Νέα Ζηλανδία-Κορωνοϊός: Θάνατος 26χρονου από μυοκαρδίτιδα μετά από εμβολιασμό με Pfizer

Ισραήλ – Κορωνοϊός: «Η παραλλαγή Όμικρον έφερε το πέμπτο κύμα», λέει ο πρωθυπουργός

Ιταλία: Αντιεμβολιαστές διέκοψαν συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:03