search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:34
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένες από τις αποκαλύψεις δηλώνουν δυο συνεργάτιδές του (Video)

20.12.2021 14:11
panagiwtopoylos-stathis-new

Σοκαρισμένες με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δηλώνουν δυο στενές συνεργάτιδές του.

Ο λόγος για τη Μαρία Βογιατζόγλου, στενή φίλη του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα από τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο, αλλά και η Ελενα Λεμονίδου η οποία αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ραδιοφωνικές παραγωγούς.

Οι δυο τους αδυνατούν -όπως ισχυρίζονται- να συνειδητοποιήσουν όσα ήρθαν στο φως τα τελευταία 24ωρα για τον φίλο και συνεργάτη τους, ενώ μιλούν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που εκείνες γνώρισαν.

«Δεν είχα ποτέ άσχημα δείγματα από τον Στάθη. Αντίθετα, θαύμαζα το χιούμορ του, την ευφυία του, δεν ήξερα, δεν είχα ιδέα για τη σεξουαλική του ζωή. Αν και θεωρώ ότι είναι ανθρωποφαγία όλο αυτό γίνεται. Τρόμαξα με αυτά που άκουσα.

Δεν είναι, βέβαια, ωραίο πράγμα τις προσωπικές στιγμές να τις ανεβάζεις στο διαδίκτυο, αλλά δεν είχα κάτι άσχημο από τον Στάθη να θυμαμαι. Όταν άκουσα ότι αυτό έγινε από τον Στάθη, έμεινα. Το να ανεβάζεις τις προσωπικές σου στιγμές είναι κακό πράγμα.

Όταν το άκουσα, δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, κοιτούσα την τηλεόραση και λέω είναι δυνατόν;» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Βογιατζόγλου με την Έλενα Λεμονίδου να επισημαίνει:

«Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες, φιλοζωικά αισθήματα, με μια ευρύτητα πνεύματος, ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ.

Η συναναστροφή μας ήταν παλωμένη σε μια παρέα. Σε αυτό το παρεϊστικο κλίμα, που κράτησα μια δεκαετία, δεν έπεσε ποτέ τίποτα στην αντίληψή μου. Βεβαίως, υπήρχε θαυμασμός για το αντίθετο φύλο, αλλά κανενός είδους συμπεριφορά η εκδήλωσε για το αντίθετο φύλο δε θα μπορούσε να παραπέμψει σε αυτά που άκουσαν τα αυτάκια μας.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι αλλάζουν, η δική μας τελευταία επαφή ήταν πριν μερικά χρόνια που του πήρα συνέντευξη για ένα περιοδικό. Αλλά μέσα από μια συνέντευξη τι να μπορέσω να καταλάβω; Όταν το διάβασα είπα “όχι, συνωνυμία, δε διαβάζω καλά, κάποια φάρσα έχουν στήσει”.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά τα έχει κάνει ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος που ήξερα εγώ. Μιλάμε για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Δεν έχω να αμφισβητήσω καμιά καταγγελία κανενός κοριτσιού, βέβαια, έπεσα στην αντίληψή μας κάποιες εντός εισαγωγικών καταγγελίες οι οποίες, σιγά το πράγμα δηλαδή, επειδή είπε στην άλλη “τι κρίμα που είσαι ανήλικη” πού είναι το μεμπτό σε αυτό.

Δηλαδή, μερικές καταγγελίες όντως έχουν βάση και μερικές βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν πάνω τώρα πάνω στην επικαιρότητα για να φανούν και αυτές».

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο Νικηφόρος επιστρέφει την πιο ακατάλληλη στιγμή – Θα «πιάσει στα πράσα» Μαθιό και Βασιλική;

Οι «μαχητές» του «Survivor» βρίσκονται στον αέρα- To ριάλιτι σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης

Τουρκία: Δημοσιογράφος χαστούκισε on air τον ηχολήπτη – Σάλος στα Social Media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:28