search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση ΠΣΚ 17-19/12/2021: Η κακοκαιρία Κάρμελ έφερε τηλεθέαση στα δελτία

20.12.2021 20:23
kairos-new

Το θέμα του περασμένου τριήμερου ήταν η κακοκαιρία Κάρμελ η οποία επηρέασε, αλλά με θετικό πρόσημο, την τηλεθέαση.

Χιόνισε και τα δελτία ειδήσεων είδαν… άσπρη μέρα.  Για παράδειγμα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που έτσι κι αλλιώς έχει «ρεύμα», την Παρασκευή ήταν το τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, πίσω από την κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Ψηλά βρέθηκε και η καθημερινή σειρά «Ήλιος» με τηλεθέαση σαν εκείνη που έκανε ότι προβαλλόταν μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Κατά τα λοιπά αρκετοί κάθισαν και είδαν το «Celebrity Game Night» την ταινία ανιμέισον «Ψυχρά κα ανάποδα 2», ενώ το ριάλιτι «Η φάρμα» άντεξε στην πίεση του ανταγωνισμού και κατάφερε να πλασαριστεί στην 10άδα, έπειτα από καιρό.

Σταθερές αξίες το «Deal» το κεντρικό δελτίο του Σκάι και η κωμική «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το Σάββατο τέσσερα από τα δέκα προγράμματα με τις υψηλότερες τηλεθέασης της ημέρας ήταν δελτία ειδήσεων. Τα περισσότερα βλέμματα είχε πάνω του το κεντρικό δελτίο του Σκάι. Ξεπέρασε ακόμα και το «The Voice».

Τρίτο το κεντρικό δελτίο του Alpha με τις εξελίξεις για την κακοκαιρία Κάρμελ, μια χαρά τα πάει η επανάληψη της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά και το επαναληπτικό σπέσιαλ «Ρουκ Ζουκ».

Επέστρεψε στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος», ενώ το «Kitchen lab» έχει τους φανατικούς του χάρη στον Άκη Πετρετζίκη.

Δύο ακόμη δελτία ειδήσεων λόγω ειδησεογραφίας και κυρίως λόγω κακοκαιρίας στην δεκάδα με εκείνο του ΑΝΤ1 να ισοβαθμεί με το σόου «Just the two of us».

Και την Κυριακή τέσσερα στα δέκα πρόγραμμα του τηλεβαρόμετρου με καλές τηλεθεάσεις ήταν δελτία ειδήσεων. Στο σχετικό γράφημα μπορείτε να δείτε ότι έχουν κάνει «κατάληψη» στις θέσεις 5 εως 8 και με εξαίρεση το μεσημεριανό του Alpha, όλα τα υπόλοιπα ήταν κεντρικά δελτία.

Στα υπόλοιπα προγράμματα οι περισσότεροι είδαν το σίριαλ «Η γη της ελιάς», δεύτερη προτίμηση ήταν το «The Voice» και τρίτη καλύτερη επιλογή ήταν το «Ρουκ Ζουκ special».

Σταθερός ο «Τροχός της τύχης» και- λογικά- αρκούντος ικανοποιητικά πήγαν τα «Kitchen lab» και  «Ο πιο αδύναμος κρίκος».

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York στην πρώτη κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι (Video)

Δώρο Χριστουγέννων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι – Τι ισχύει για αναστολές, Συν-Εργασία

Νίκος Ανδρουλάκης: Οργανώνει το επιτελείο του – Ποιος θα αναλάβει εκπρόσωπος τύπου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:45