search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:14
MENU CLOSE

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα για τις φήμες που τον «φωτογράφιζαν» για διαρροή «ροζ βίντεο» (Videos)

23.12.2021 12:32
alexandrou

Απάντηση σε όσους στοχοποίησαν τον φίλο και συνεργάτη τους Δημήτρη Αλεξάνδρου για δήθεν διαρροή ροζ βίντεο έδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ξεκαθαρίζοντας πως το πρόσωπο που φέρεται να έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με το οποίο εκβιάζει επιχειρηματία δεν είναι πανελίστας αλλά δημοσιογράφος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε: «Μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι δημοσιογράφος δεν είναι πανελίστας και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει και τηλεοπτικές εκπομπές ως βασικός κεντρικός παρουσιαστής».

«Εργάζεται στην τηλεόραση από τα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 90 και η καταγγελία για το ροζ βίντεο δεν έχει γίνει από γυναίκα, αλλά από άντρα επιχειρηματία. Η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια του Απόστολου Λύτρα. Είναι ασφαλείς πληροφορίες, δεν δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση», συνέχισε.

Θέση στο ζήτημα πήρε και ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε ανοιχτά πως πολλοί ήταν εκείνοι που “φωτογράφισαν” τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media.

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συναισθηματικά φορτισμένος ανέφερε: «Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας».

«Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο άγχος του ήταν το κύρος της εκπομπής αλλά και το να μη μάθει κάτι η γιαγιά του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα και χαρακτήρισε κιτρινισμό την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Αλεξάνδρου από άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Μετάλλαξη «Όμικρον»: Μάσκα παντού από αύριο – Αναλυτικά τα νέα μέτρα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κοτόπουλο cordon blue με σαλμονέλα (photos)

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58