search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Πρωινό: «Πλακώθηκαν» Λιάγκας και Σκορδά – «Δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει» (Video)

23.12.2021 12:53
liagkas_skorda

Την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά προκάλεσε σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το ποσοστό των γυναικών που δέχονται να καταγράψουν προσωπικές τους στιγμές.

«Αυτό που λέω εγώ, κι ας με βρίζετε όλοι, κορίτσια μην δέχεστε να καταγράψετε προσωπικές στιγμές γιατί βλέπετε τι λένε τα στοιχεία, έξι στους δέκα θα σας πουν ψέματα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία ή το βίντεο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή σχετικό σχόλιο του ψυχιάτρου Δημήτρη Παπαδημητριάδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν. «Δηλαδή πάλι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να έχουν τα μάτια τους 14;», είπε σε έντονο ύφος η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε στον Λιάγκα: «Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους».

«Πια θεωρούν οι άντρες ότι δεν έγινε και κάτι. Ας βγάλουμε το βιντεάκι να το δείξουμε στο φίλο μας. Να καταλάβουν τα αγόρια ότι όταν δείχνεις το βιντεάκι της κοπέλας που ήσουν έστω και για ένα βράδυ μαζί στον κολλητό σου, δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει. Αυτό πρέπει να πεις», είπε εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε από την πλευρά του: «Είναι απαράδεκτο, προφανώς. Πρέπει να πεις κι αυτό, αλλά να πεις και το άλλο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί, που δεν θα αλλάξει η κοινωνία από τη μία μέρα στην άλλη, μην κάθεστε κι εσείς να τραβάτε βίντεο».

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Novavax: «Αποτελεσματικό κατά της Όμικρον» υποστηρίζει η εταιρεία

Κορωνοϊός-AstraZeneca: Προστασία από τη μετάλλαξη «Όμικρον» με τρεις δόσεις του εμβολίου

Διατροφή: Τρία μυστικά για αποτελεσματική δίαιτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16