search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:02
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – Τι ψάχνουν οι Αρχές (Video)

23.12.2021 08:28
panagiotopoulos_new

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη διερεύνηση των καταγγελιών σε βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτηςστα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο παρουσιαστής θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη, στον Εισαγγελέα ενώ άγνωστό αποτελούν ακόμα οι κατηγορίες με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπος.

Σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε χθες αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι, καθώς είχε εκδοθεί εις βαλρος του ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, η παράδοση και η σύλληψη που ακολούθησε έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.

Λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στην αστυνομία μετά από καταγγελία μιας γυναίκας, μέσω του δικηγόρου Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τονίσε ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου», φέρεται αν δήλωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Έρευνες της ΕΛΑΣ στο σπιτι του παρουσιαστή

Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο σπίτι του δεμένος με χειροπέδες και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.

Την ίδια ώρα η έρευνα δεν θα περιοριστεί στη μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης αλλά θα επεκταθεί στο σπίτι του στην Αλόννησο αλλά και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη.

Απόστολος Λύτρας: Ξέρουμε για 9 βίντεο

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Αναμένεται και νέα καταγγελία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Live News του MEGA, μία ακόμη καταγγελία αναμένεται να έρθει στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά και πάλι με διαρροή στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, χωρίς τη συναίνεση της συμμετέχουσας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Χριστούγεννα με άνοδο της θερμοκρασίας από σήμερα – Πού θα βρέξει (Video)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Ζεφύρι: Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Το ένα είχε κλαπεί από αστυνομικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:02