search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Βρετανία – Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, άγγιξαν τα 120.000

23.12.2021 19:01
ΗΠΑ: Είναι νωρίς για διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία - Media

Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας καταγράφηκε στην Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, τo τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν 119.789 μολύνσεις ενώ μια μέρα τα νέα κρούσματα ανέρχονταν σε 106.122.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, οι θάνατοι ανέρχονται σε 147, από 140 την Τετάρτη. Πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιβάλει νέους περιορισμούς στην Αγγλία πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Μπόρις Τζόνσον ωστόσο επισήμανε ότι η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και η κυβέρνηση ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβει δράση μετά τις γιορτές.

«Δεν πιστεύουμε σήμερα ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για να δικαιολογηθούν σκληρότερα μέτρα πριν από τα Χριστούγεννα», ανέφερε με δηλώσεις του.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη λήψη περαιτέρω μέτρων μετά τα Χριστούγεννα. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε πολύ στενά την παραλλαγή Όμικρον και αν η κατάσταση επιδεινωθεί θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Σπανούλης: Επιστρέφει ως προπονητής στη Euroleague

Η Ελένη Ψυχούλη απαντά στον Μπράτη: «Το φόρεμα μου κοστίζει 3,90 ευρώ – Είναι ντροπή όλο αυτό» (Video)

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: «Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα νέα μέτρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42