search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:09
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για τη συναυλία του Ρουβά – Ο «Λουδοβίκος», το Μπάντεν Μπάντεν και… το παντεσπάνι!

24.12.2021 14:03
BAKOGIANNIS_TZANAKOPOULOS

Διαδικτυακός πόλεμος με αφορμή το κόστος της εορταστικής συναυλίας του Σάκη Ρουβά ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η απάντηση του Δημάρχου Αθηναίων χθες φαίνεται ότι δεν άμβλυνε τις αντιδράσεις.

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε.Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε» έγραψε μεταξύ στο Facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε επίσης με χαρακτηρισμούς στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων «ευχαρίστησε» τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που τον… «επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του» και του ευχήθηκε… χρόνια πολλά γιατί «όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Το… παντεσπάνι!

Στον δήμαρχο Αθηναίων ανταπάντησε ο κ. Τζανακόπουλος αναρτώντας μία συνταγή για παντεσπάνι!

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για το ορφανοτροφείο «κολαστήριο» – Το δωμάτιο τιμωρίας, η κακοποίηση και τα ληγμένα φάρμακα

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Δε θα ήθελα να είμαι μητέρα ενός δολοφόνου – Προτιμώ το παιδί μου να είναι άγγελος (Videos)

Λάρισα: «Ασθενής» κρατούμενος πέταξε τις πατερίτσες και άρχισε να τρέχει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:09