search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για μάσκα… από αστυνομικό χωρίς μάσκα! (Video)

24.12.2021 13:33
maska_prostimo

Σουρεαλιστική εικόνα με αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη να έχει τη μάσκα του στο πηγούνι και να κόβει πρόστιμο σε νεαρό άνδρα λόγω μάσκας.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα νωρίς το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν ένας νεαρός πολίτης, μη γνωρίζοντας για την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/12) ο Θάνος Πλεύρης, περπατούσε χωρίς την μάσκα του.

Αυτό το λάθος το πλήρωσε όμως ακριβά, καθώς ο αστυνομικός που βρέθηκε μπροστά του, αποφάσισε να του κόψει το τσουχτερό πρόστιμο των 150 ευρώ έστω και αν ο ίδιος δεν φορούσε μάσκα.

Κάποιος θα έλεγε πως πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα, όμως η παρουσία κάμερας της ΕΡΤ στο σημείο ήταν ο λόγος που το περιστατικό αυτό έγινε viral μέσα σε πολύ λίγη ώρα.

Μάλιστα, ο αστυνομικός έκανε και συστάσεις στον νεαρό, λέγοντας του πως πρέπει να τηρούνται οι νόμοι καθώς η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη για την υγεία μας!

Διαβάστε επίσης

Μετάλλαξη Όμικρον: Κακά νέα για εμβόλια και μονοκλωνικά – Τι δείχνουν νέες μελέτες

Γυναικοκτονίες: Διαμαρτυρία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – Κρέμασαν φορέματα για τις 18 δολοφονημένες του 2021 (photos/video)

Πήλιο: Κάρφωσε τον αδερφό του με γυαλί – «Θα σας καθαρίσω όλους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:58