search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Σούμα για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά»

26.12.2021 19:29
tzouli

Για τα επαγγελματικά της σχέδια για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών μίλησε η Τζούλη Σούμα.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά για τους συναδέλφους της που είναι προφυλακισμένοι στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Οι συνάδελφοι που είναι προφυλακισμένοι, θεωρώ ότι δεν προφυλακίστηκαν τυχαία. Υπήρξαν σοβαρότατες ενδείξεις από ό,τι κατατέθηκε στα δικαστήρια και νομίζω ότι η δικαιοσύνη πολύ σωστά είδε και έπραξε και οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή. Αν δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία, δεν θα τους έστελναν σε δίκη. Οι ανακριτές και οι εισαγγελείς δεν κλείνουν τυχαία ανθρώπους στη φυλακή. Θεωρώ ότι το metoo έπρεπε να συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπουμε σε άλλους χώρους. Υπάρχει παντού. Ποτέ δεν είναι αργά, ενδεχομένως να συμβεί. Να μην φοβάται να μιλήσει ο κόσμος».

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί τους σε περίπτωση που θα έβγαιναν αθώοι, είπε: «Με τον κύριο Φιλιππίδη και τον κύριο Λιγνάδη δεν θα συνεργαζόμουν. Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές».

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τη Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη, η Τζούλη Σούμα εξήγησε: «Η Μαριάννα Κιμούλη είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, την βλέπω στις πρόβες και την καμαρώνω. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι, συνεπέστατο, με μια αγάπη και τρυφερότητα για όλους τους συναδέλφους, όπως και εμείς γι’ αυτήν».

»Πιστεύω ότι κανένας δεν πρέπει να πληρώνει τίποτα, γιατί η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του καθενός είναι διαφορετικοί. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορήθηκε για πράξεις με ποινικά αδικήματα, αλλά για κάποιες κακότροπες συμπεριφορές. Αυτό είναι μια διάκριση. Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά. Δεν το υποστηρίζω, απλά λέω τα γεγονότα. Μιλώντας όμως για τη Μαριάννα, πιστεύω ότι στον συγκεκριμένο ρόλο θα λάμψει και θα έχει μια λαμπρή πορεία. Δεν έχει μοιραστεί κάτι μαζί μας, αλλά ούτε εμείς της το έχουμε συζητήσει», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Συλλυπητήρια Φίλη σε Κεραμέως για το θάνατο του πατέρα της

Γεωδυναμικό Ινστιτούτο: Στην Κόρινθο και όχι στη Θήβα ο σεισμός – Διόρθωση για το επίκεντρο της δόνησης

Μεσσηνία: Ο σκύλος της ΕΜΑΚ βρήκε 68χρονο αγνοούμενο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:03