search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:10
MENU CLOSE

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

27.12.2021 18:11
mixalhs_xatzigiannis

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νοσεί από κορωνοϊό, καθώς την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης το απόγευμα της Δευτέρας μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να είναι υγιείς και τους παρακίνησε να είναι αισιόδοξοι ότι η πανδημία σύντομα θα τελειώσει.

O δημοφιλής τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19. Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανάρτησή του

«Φίλες και φίλοι εύχομαι να είστε καλά! Εγώ σήμερα αν και πλήρως εμβολιασμένος μετά από διενέργεια μοριακού τεστ βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα είναι ήπια σαν ελαφρύ κρυολόγημα. Να προσέχετε όπως θα συνεχίσω να προσέχω κι εγώ.

Η εμφάνιση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναβάλλεται για τις 12 Ιανουαρίου. Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και ελπίδα ότι όλο αυτό σύντομα θα τελειώσει».

Διαβάστε επίσης

Νέα μέτρα από 3/1: Έως τις 12 τα μπαρ, απαγόρευση ορθίων, τηλεργασία, FPP2 για εργαζόμενους στην εστίαση (Video)

Κορωνοϊός: Σαφάρι ελέγχων τα Χριστούγεννα – Τι δείχνουν τα στοιχεία των ελεγκτικών αρχών

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ με 9.284 νέα κρούσματα, «φλέγεται» με πάνω από 4.000 η Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59