search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Τέλη κυκλοφορίας: Διευκρινίσεις για τα ειδοποιητήρια οχημάτων σε ακινησία

28.12.2021 08:52
IXTELI0111

Να αγνοήσουν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας, αν το οχημα τους έχει τεθεί εμπρόθεσμα σε ακινησία διευκρινίζουν πηγές της ΑΑΔΕ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας που αναρτώνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ έχει δηλωθεί ακινησία του οχήματος, πηγές προσκείμενες στην ΑΑΔΕ δήλωσαν ότι «εάν έχει δηλωθεί το όχημά εμπρόθεσμα σε ακινησία, ο ιδιοκτήτης να αγνοήσει το ειδοποιητήριο τελών κυκλοφορίας.

Το ειδοποιητήριο αναρτάται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, μόνο στην περίπτωση που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να προχωρήσει στην άρση της ακινησίας».

Να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2022 είναι η 31η Δεκεμβρίου, αν και αναμένεται να δοθεί ως είθισται παράταση για την πληρωμή τους.

Διαβάστε επίσης:

Κατώτατος μισθός: Στα 663 ευρώ με αύξηση 13 ευρώ από την Πρωτοχρονιά

ΑΑΔΕ: Οι 12 τελευταίες φορολογικές υποχρεώσεις για το 2021

Πότε θα καταβληθούν τα €250 στους χαμηλοσυνταξιούχους και το έκτακτο επίδομα σε αναπήρους και υπερήλικες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:34