search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Σε καθοδική πορεία η τηλεθέαση του «Survivor» – Και είναι μόλις στην αρχή

30.12.2021 16:33
survivor-new-012

Πιθανόν στον Σκάι και στην Acun Medya να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία του «Survivor» στα μέχρι τώρα επεισόδια. Όμως τα δεδομένα της NielsenAudienceMeasurement μάλλον ηχούν σαν καμπανάκι κινδύνου, όταν μάλιστα με το ριάλιτι δήθεν επιβίωσης ο Σκάι και η παραγωγή του προγράμματος παίζουν τα ρέστα τους, όπως έχει κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα.

Ο επικοινωνιακός ντόρος που καλλιεργήθηκε έως προσφατα, οι κινήσεις που έκανε η παραγωγή, το πέπλο μυστικότητας για τους παίκτες, τα μέτρα ασφαλείας κατά την αναχώρηση τους για την Δομινικανή Δημοκρατία- «Μαχητές» και «Διάσημοι» είχαν πάει στο Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδεία πολυμελούς ομάδας ιδιωτικής ασφάλειας που είχε σχηματίσει «κλοιό προστασίας» και απόσταση ασφαλείας από τις τηλεοπτικές κάμερες των πρωινομεσημεριανάδικων- έδωσαν τροφή για προσδοκίες και πρώτη ύλη για σχηματισμό εντυπώσεων ότι περίπου το πρόγραμμα θα σαρώσει την τηλεθέαση.

Και ναι μεν η πρεμιέρα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, τρίωρης διάρκειας, μάζεψε 1.250.000 τηλεθεατές στη συχνότητα του Σκάι και σε εκείνο το διάστημα τρείς στους δέκα που ήταν μπροστά στους δέκτες τους έβλεπαν «Survivor», όμως η συνέχεια φαίνεται ότι δεν είναι ανάλογη. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Τη Δευτέρα (27/12) το κανάλι του Φαλήρου είδε την τηλεθέαση του ριάλιτι να υποχωρεί κατά σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα. Την Τρίτη (28/12) ο δείκτης τηλεθέασης σταμάτησε στο 9,9%. Δηλαδή απώλεια 2,2% σε σύγκριση με την τηλεθέασης της πρεμιέρας.

H καθοδική πορεία συνεχίστηκε και εχθές, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, απλώς μειώθηκε η αρνητική επιτάχυνση.

Εν ολίγοις από την πρεμιέρα μέχρι και χθες το ριάλιτι έχει χάσει συνολικά περι τις 250.000 τηλεθεατές.

Και να σκεφτείτε ότι αυτές τις ημέρες έχουν «άδεια» οι «Άγριες μέλισσες», ενώ το πρόγραμμα του Σκάι νιώθει διαρκώς την, καυτή, ανάσα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης».

Και να συνυπολογίσετε δε ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι νέες σειρές του Mega και τις ΕΡΤ.

Στα υπόψιν ότι οσονούπω θα κατέβουν στον στίβο της «μάχης» σόου και τηλεπαιχνίδια, το «MasterChef» μεταξύ άλλων, ενώ από τις 10 Ιανουαρίου επιστρέφουν οι «Ράδιο αρβύλα». Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κιούσης: Εκνευρίστηκε με χρήστη στο twitter για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Photo)

Άγριο κράξιμο της Ζήνας Κουτσελίνη στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Είναι τραγικό από ένα δημοσιογράφο του επιπέδου του» (Video)

The Masked Singer: Το σοβαρό εμπόδιο με τους παίκτες και η ημερομηνία που θέλει ο ΣΚΑΪ να κάνει πρεμιέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06