search
ΤΕΤΑΡΤΗ 06.05.2026 21:15
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ για Πρωτοχρονιάτικο πάρτι

01.01.2022 11:35
Party_new

Παρά το γεγονός ότι είχαν ανακοινωθεί «τσουχτερά» πρόστιμα, οι παραβιάσεις των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού την Πρωτοχρονιά τελικά δεν έλειψαν.

Στη Θεσσαλονίκη, οργανώθηκε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγγελοχωρίου. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, έγινε ανώνυμη καταγγελία για το πάρτι με τουλάχιστον 100 άτομα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, αλλά δεν εντόπισε κανέναν εκτός από έναν 46χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Ο 46χρονος είχε στην κατοχή του ένα βανάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα ολόκληρο ηχοσύστημα.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο: Η μετάλλαξη Όμικρον περιόρισε και ακύρωσε τους εορτασμούς (Video)

Με πυροτεχνήματα και μηνύματα ελπίδας υποδέχθηκε η Ελλάδα το νέο έτος (Photo | Video)

Τζανάκης: «Αν ανοίξουμε τα σχολεία θα κλείσουν μετά από ένα πενθήμερο, δεκαήμερο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06.05.2026 21:15