search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:09
MENU CLOSE

Πίτσα: Σε τι χρησιμεύει το λευκό πλαστικό «τραπεζάκι» που βρίσκεται στο κέντρο (Video)

03.01.2022 14:40
pizza_saver_new

Όλοι μας έχουμε απορήσει ή έχουμε «παίξει» με το… πλαστικό τραπεζάκι που βρίσκουμε καρφωμένο πάνω σε κάθε πίτσα και το βλέπουμε όταν ανοίγουμε το κουτί.  

Αυτό το άσπρο, συνήθως, λευκό πλαστικό πραγματάκι, που μοιάζει με μικροσκοπικό τραπεζάκι ονομάζεται «προφύλαξη πίτσας» και όντως, αυτό κάνει, τα τελευταία 30 χρόνια.

Αν δεν υπήρχε η «προφύλαξη πίτσας», το πιθανότερο είναι ότι θα παραλαμβάναμε μια πίτσα όπου το πάνω μέρος του κουτιού, στο κέντρο, θα είχε γίνει ένα με το λιωμένο τυρί του φαγητού μας.

@eatmorebmore 🍕 hack! #foryourpizza🍕 #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio

Ωστόσο, πέραν αυτού TikTokτόκερ με το όνομα @eatmorebmore αποφάσισε να δώσει λύση και ουσία στο λευκό τραπεζάκι.

Σύμφωνα με το video που έχει 4,9 εκατομμύρια προβολές, παίρνεις λοιπόν αυτό το πλαστικό τραπεζάκι που είναι στην μέση του κύκλου και κρατάς το διπλανό κομμάτι, προκειμένου να ξεκολλήσει.

Πάντως, 17.000 followers του συγκεκριμένου foοd bloger τον ενημερώνουν πως η πραγματική χρήση του πλαστικού αυτού είναι να αποτρέπει το πάνω μέρος του κουτιού να κολλήσει πάνω στην πίτσα. Αυτό που ξέρουμε και εμείς δηλαδή!

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός- ΗΠΑ : «Κατακόρυφη» αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων στις ΗΠΑ, λέει ο Φάουτσι

Κορωνοϊός: Χιλιάδες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων παγκοσμίως λόγω κρουσμάτων

Ολλανδία: Συλλήψεις και τραυματισμοί σε διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:09