search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:49
MENU CLOSE

Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Γι’ αυτό έπεσε φέτος η τηλεθέαση» (Video)

04.01.2022 15:00
SOYKSES-NEW

Για τον γάμο του που πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον αλλά και τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Σουξές.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ή του… Δημαρχείου το καλοκαίρι, ενώ αναφερόμενος στον λόγο που φέτος οι Άγριες Μέλισσες δε σημειώνουν τόσο υψηλή τηλεθέαση όσο άλλες χρονιές, ο ίδιος εκτιμά ότι η χρονική καθυστέρηση με την οποία ξεκίνησε η σειρά του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο.

«Έχουμε συμφωνήσει, αν τελικά το κάνουμε γιατί μπορεί να μας ματιάσουν, στις 27 Αυγούστου για τον γάμο. Η σύντροφός μου προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, περνώ ένα μαρτύριο. Θέλει να φορέσει νυφικό, έχει χρόνο ακόμα.

Φέτος έπεσαν τα νούμερα. Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι. Αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο είναι πως είναι δύσκολο το θέμα, έχει ξυλοδαρμούς και βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από αυτό που περνούν όλη μέρα στη ζωή τους, σου λένε ότι εγώ θέλω να χαλαρώσω λίγο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε «έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι» (Video)

Μιμή Ντενίση: «Μικρή είχα ναρκισσισμό, τώρα λέω ούτως ή άλλως χάλια είσαι» (Video)

Νίκος Φλωρινιώτης: «Δεν έχει κορωνοϊό ο πατέρας μου, έχει λοίμωξη αναπνευστικού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:47