search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:36
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνουν οι περιοδείες του Ανδρουλάκη λόγω… πανδημίας

04.01.2022 08:56
androulakis_new

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα σχεδίαζε για το νέο έτος ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο βασικός στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη στην παρούσα φάση είναι η ανασυγκρότηση του κόμματος και η ενεργοποίηση στις τοπικές οργανώσεις όλων των ανθρώπων που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα, όμως, που σχεδίαζε σε πρώτη φάση με τους δύο στενότερούς του συνεργάτες, Στέφανο Ξεκαλάκη και Ανδρέα Σπυρόπουλο, φαίνεται πως θα πάει πίσω λόγω έξαρσης της πανδημίας.

Πάντως, το κόμμα κρατά ψηλά την ατζέντα της πανδημίας και του εμβολιασμού κάνοντας συνεχώς προτάσεις προς την κυβέρνηση.

«Η έξαρση της πανδημίας και τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα, που επιβεβαιώνονται καθημερινά, δικαιολογημένα οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στα σημεία δωρεάν ελέγχου με rapid tests ή PCR. Για να αποφευχθούν οι ουρές-εστίες μετάδοσης και η ταλαιπωρία, χρειάζονται άμεσα περισσότερα σημεία ελέγχου σε δημόσιες δομές υγείας (Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ), διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας στα σημεία ελέγχου και περισσότερα δωρεάν self-test ανά ΑΜΚΑ», ανέφερε το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα το ΚΙΝΑΛ ζητάει την επιβολή πλαφόν στα εφτά (7) ευρώ για το rapid test και στα 40 ευρώ για το μοριακό (pcr) τεστ τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες οπότε και αναμένεται η κορύφωση της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Ένας οικονομολόγος στη θέση της Σοφίας Νικολάου

Πάνος Καμμένος: Δείτε πώς «τελείωσε την πατριαρχία»

Γεωργιάδης για Σύνταγμα: Όταν είδα τις εικόνες με τους αλλοδαπούς, κάλεσα αμέσως την αστυνομία (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04