search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:42
MENU CLOSE

ΠΑΓΝΗ: Τέλος τα δωρεάν rapid test στους καρκινοπαθείς – Σε απόγνωση οι ασθενείς (Video)

05.01.2022 12:12
pagni_new

Σε απόγνωση βρίσκονται από την Δευτέρα οι καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία στο ΠΑΓΝΗ, καθώς είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα rapid test, πριν μπουν στο νοσοκομείο.

Λόγω της έντασης της πίεσης στα νοσοκομεία της Κρήτης καταργήθηκαν τα δωρεάν rapid test, εντός του νοσοκομείου ακόμη και για τους ογκολογικούς ασθενείς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, βρίσκονται σε απόγνωση.

Η απόφαση πάρθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, και ουσιαστικά λέει ότι οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται για τη θεραπεία έχοντας μαζί τους αρνητικό τεστ από ιδιωτικό κέντρο ή φαρμακείο.

Η πρώτη επιλογή ελλοχεύει τον κίνδυνο να κολλήσουν κορωνοϊό στην ουρά της αναμονής, ενώ η δεύτερη θα αποτελέσει πλήγμα για την τσέπη τους σε ανθρώπους που μπορεί να μην είναι σε θέση να εργαστούν και να μην έχουν εισόδημα.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλακόπουλος: Να παρακρατείται από τις συντάξεις το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους (video)

Καιρός: Ο «ιστορικός» καύσωνας και τα ρεκόρ βροχόπτωσης του 2021 (Photos)

Κορωνοϊός: Τι δικαιούται ο εργαζόμενος και τι πρέπει να κάνει αν αρρωστήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:39