ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:37
MENU CLOSE

Σασμός - Spoiler: Ο φόνος που θα σοκάρει τους πάντες

05.01.2022 10:40

Μια νέα δολοφονία έρχεται να συνταράξει τους ήρωες της σειράς του Alpha, Σασμός, στα πρώτα επεισόδια του 2022.

Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της. Το όνειρο για μια κοινή ζωή που μόλις χθες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο μακρινό από ποτέ.

Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο με σκοπό να συναντήσει την Σεμίνα. Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο… Την  ίδια στιγμή, όλο το χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θεοδώρας.

Η απάνθρωπη μοίρα

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα λογομαχεί μαζί του, καθώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή.

Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από την Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Τότε, οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα. Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και κάνει το ίδιο. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το χέρι της…

Η σφαίρα του Αστέρη χτυπά στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Ουρλιάζοντας από απόγνωση, η Σεμίνα παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που λάτρεψε με τη δυστυχία να φαίνεται να σφραγίζει αμετάκλητα τη ζωή της.

Ο Αστέρης έντρομος το βάζει στα πόδια, καθώς έγινε ό,τι μισούσε περισσότερο στη ζωή του. Φονιάς, έστω και από λάθος. Όλη του η ζωή του, πλέον, κρέμεται από τα χείλη της Σεμίνας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας του φονικού.

Θα αποκαλύψει την αλήθεια; Θα πει ότι ο θάνατος του Πέτρου ήταν δυστύχημα ή θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή σαν φονιάς;

Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος. Μια νέα βεντέτα μόλις ξεκίνησε…

Διαβάστε επίσης:

Open: Τα σχέδια για τη νέα σεζόν – Ετοιμάζουν «ριάλιτι σχέσεων»

«Dancing with the stars»: Αναβολή του σόου λόγω κρουσμάτων

Gianni Versace: Συναρπάζει η σειρά για την δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:27
Exit mobile version