search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Πάρος: Ανατροπή με την αγνοούμενη 20χρονη – Έκανε μήνυση στον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση! (Video)

09.01.2022 11:59
nauagio_paros_new

Αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 20χρονης στην Πάρο, καθώς όχι απλά δεν είναι πια αγνοούμενη αλλά έχει κάνει και μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η 20χρονη έφυγε από την Πάρο και πήγε στον Πειραιά όπου και μετέβη σε αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσει πως είναι καλά στην υγεία της και δεν χρειάζεται να την αναζητούν οι Αρχές.

Στη συνέχεια, αφού διευκρίνισε πως έφυγε από το σπίτι της με τη θέλησή της, υπέβαλε μήνυση κατά του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση, καταγγέλλοντας πως την κακοποιούσε από το 2016 όταν εκείνη ήταν 15 ετών.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έχει φύγει άλλες δύο φορές από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε, αλλά κανείς δεν έκανε κάτι για να την προστατέψει. Πλέον φιλοξενείται από ξαδέρφη της στην Αθήνα και δρομολογούνται οι εξελίξεις για τον εντοπισμό του ανθρώπου που κατηγορεί η 20χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Δράμα: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας

Κυψέλη: Άντρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί! – Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης (Video)

Πλεύρης: «Από 1 Φεβρουαρίου η λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού στο επτάμηνο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:42