search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 08:04
MENU CLOSE

Ανάπτυξη δυνάμεων από τον Ant1 με αφορμή την έναρξη του… β’ ημίχρονου

10.01.2022 16:23
ant1_new

Τις δυνάμεις του αναπτύσσει στο πεδίο μάχης για την τηλεθέαση σταδιακά ο ΑΝΤ1 από σήμερα.

Οι παραγωγές του καναλιού έπειτα από την περίοδο των εορταστικών διακοπών παίρνουν θέσεις στο πρόγραμμα του σταθμού και στον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα από σήμερα, 10 Ιανουρίου στις 16:30, ο Μάρκος Σεφερλής, με τον ξεχωριστό του τρόπο, φέρνει ξανά καθημερινά αντιμέτωπες παρέες στο «5Χ5».

Στις 17:30, η καθημερινή δραματική σειρά «Ήλιος» έρχεται με νέα επεισόδια,  καταιγιστικό σενάριο, ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ.

Στις 20:00, οι «Ράδιο Αρβύλα» (δηλαδή οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης), έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Στις 22:15, θα προβληθεί το πρώτο μετα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές επεισόδιο της σειράς δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών, «Άγριες μέλισσες» που έφερε και πάλι την ελληνική μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο.

Στις 23:45 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει και πάλι ξεχωριστούς καλεσμένους για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα στο «The 2Night Show».

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 22:15, ξεκινά το «42°C». Πρόκειται για  ένα δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ μικρής φόρμας (τεσσάρων επεισοδίων) με πλοκή που κόβει την ανάσα, διαδοχικές ανατροπές, μυστικές σχέσεις και αναπάντητα ερωτήματα.

Τα επεισόδια της σειράς θα βγουν στον αέρα σε δύο σετ διαδοχικών ημερών την ίδια ώρα (δηλαδή το Τεταρτόπεμπτο 12 και 13 και 19 και 20 Ιανουαρίου στις 22:15). Στη σειρά παίζουν οι Ναταλία Σουίφτ, Κώστας Νικούλι, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Λογοθέτης κ.ά..

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 23:45, το «Ενώπιος Ενωπίω» και ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχονται ξανά πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την αλήθεια και τη διαδρομή τους.

Την Παρασκευή  14 Ιανουαρίου, στις 20:00, το «VINYΛΙΟ», η ιδιαίτερη εκπομπή, επιστρέφει με συναίσθημα, νοσταλγία και χιούμορ.

Στις 24:00, το «Special Report» με τους Τάσο Τέλλογλου, Αντώνη Φουρλή, Μαρία Σαράφογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο έρχεται με νέες μεγάλες έρευνες και αποκλειστικές συνεντεύξεις για να ρίξει φως στα όσα γνωστά και άγνωστα διαδραματίζονται γύρω μας.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Κοντά στις 30.000 τα σημερινά κρούσματα, χωρίς τα 15.500 των σχολείων

Τραγωδία στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης: 3 νεαροί νεκροί, 2 τραυματίες σε τροχαίο

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είμαι ανεμβολίαστος, νόσησα δύο φορές από κορωνοϊό» – Τι ισχυρίστηκε στη συνέντευξή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 08:03