search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:48
MENU CLOSE

Bob Saget: Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός (photos/videos)

10.01.2022 08:24
Bob_Saget3333

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο Bob Saget, ο διάσημος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό ως Ντάνι Τάνερ μέσα από την κωμική σειρά “Full House”.

Ο Saget υπήρξε επίσης δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997.

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά.

«Ήταν τα πάντα για μας»

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωσή της στο CNN.

“Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα”, ανέφερε η οικογένεια Σάγκετ στη δήλωσή της. “Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και φέρνοντας ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά κοντά μέσα από το γέλιο. Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στη μνήμη της αγάπης και του γέλιου που χάριζε στον κόσμο ο Μπομπ”.

Ο Saget βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου την Κυριακή (09/01) στο Ritz-Carlton Orlando στο Grande Lakes, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Orange.

“Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο Robert Saget και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο δωμάτιο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια πάλης ή χρήσης ναρκωτικών σε αυτή την περίπτωση”, ανέφερε η δήλωση του Σερίφη.

Τα αίτια του θανάτου θα καθοριστούν από τον ιατροδικαστή, πρόσθεσε το γραφείο του Σερίφη.

Το τελευταίο tweet

Ο Saget βρέθηκε στη Φλόριντα στο πλαίσιο της περιοδείας του. Σύμφωνα με τις ημερομηνίες της περιοδείας που έχουν ανακοινωθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/01) στην παραλία Ponte Vedra της Φλόριντα.

Αυτό ήταν το τελευταίο tweet του ηθοποιού.

Το αντίο του Stamos

Ο συμπρωταγωνιστής του στο Full House και φίλος του John Stamos τον αποχαιρέτισε με ένα tweet στο οποίο δήλωσε σοκαρισμένος.

«Δεν θα ξαναέχω ποτέ έναν φίλο σαν αυτόν. Σε αγαπώ τόσο πολύ Μπόμπι» έγραψε μεταξύ άλλον ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός

Demy: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ας κρατά για τον εαυτό του τη μισογυνική “φλυαρία” του»

«Master Chef 6»: Πρεμιέρα την Δευτέρα – Δείτε πλάνα από τις οντισιόν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46