search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: Η απάντησή της στον Κωνσταντίνο Τζούμα για τις γυναικοκτονίες και τη… φλυαρία

10.01.2022 10:23
garmpi-tzoymas–new

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα ο οποίος -μεταξύ άλλων- είπε ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε μετά την τοποθέτησή του, ο ίδιος μίλησε σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ωστόσο, αντί να ανακαλέσει, προκάλεσε μεγαλύτερη οργή με τα λόγια του.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα. Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ» ανέφερε -μεταξύ άλλων- σε ένα παραλήρημα που -όπως ήταν φυσικό- προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων.

Μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν σχετικά, ήταν και η Καίτη Γαρμπή η οποία, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

«Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. ΕΓΩ: Stop talking bitch» έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ράντου: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός

Κλόε Καρντάσιαν: «H αδερφή μου, Κιμ, με βοήθησε να διαχειριστώ το σκάνδαλο με τον Τόμπσον και να μην καταρρεύσω» (Photo)

Demy: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ας κρατά για τον εαυτό του τη μισογυνική “φλυαρία” του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:17