search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:56
MENU CLOSE

ΟΑΣΘ: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης λόγω μετάλλαξης Όμικρον

10.01.2022 16:00
OASTH_new

Στην εκπόνηση σχεδίου έκτακτης ανάγκης, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε ήδη ο ΟΑΣΘ σε συνεννόηση με το Yπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με στόχο να αντιμετωπιστεί ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, λόγω και της μετάλλαξης «Όμικρον».

«Ο ΟΑΣΘ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το κύμα της πανδημίας, της μετάλλαξης «Όμικρον», που ενδεχομένως να ‘‘χτυπήσει’’ στις επόμενες μέρες», επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας και εξήγησε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει μία σειρά μέτρων, που ξεκινούν από τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, των διαλειμμάτων, των αδειών και φτάνει μέχρι και τις μετακινήσεις προσωπικού από υπηρεσίες του οργανισμού στις κρίσιμες ειδικότητες των οδηγών και αν χρειαστεί και αναδιάρθρωση των δρομολογίων.

Πάντως, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, μέχρι και σήμερα Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον οργανισμό, δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του.

Διαβάστε επίσης:

Δυναμική είσοδος Μαρινάκη στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Δημιουργεί online marketplace με επένδυση 4 εκατ. ευρώ

ΑκίνηταΑλλαγές στις τιμές πώλησης στην Αττική – Σε ποιες περιοχές μειώθηκανπού αυξήθηκαν

Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα – Πόσο θα διαρκέσουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52