search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 11/01: Αντίσταση στην τοξικότητα

12.01.2022 17:06
tv channels
Πηγή: Pixabay

Τα ριάλιτι «Survivor» και «MasterChef» φαίνεται να έφεραν νέους τηλεθεατές στα κανάλια που τα προβάλλουν (Σκάι και Star αντιστοίχως), σημειώνουν τηλεθεάσεις όμως και με «δάνεια» από άλλα προγράμματα, όχι όμως μεγάλα.

Οι δεσπόζουσες σειρές μυθοπλασίας, ειδικά οι «Σασμός», «Η γη της ελιάς» οι οποίες είναι αντικρυστά με τα ριάλιτι επιβίωσης και μαγειρικής, δείχνουν να διατηρούν τις δυνάμεις τους, οι οποίες μοιάζουν σχεδόν ανεπηρέαστες από τα ριάλιτι.

Οι «Άγριες μέλισσες» τουλάχιστον στο επεισόδιο της Τρίτης εμφάνισαν μικρή υποχώρηση, όμως έχουν δείξει ότι υπάρχει ένας κόσμος που παρακολουθεί τις εξελίξεις της πλοκής και με πολλαπλασιαστικές τάσεις.

Αναλλοίωτη και η δυναμική της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», με πιστούς να την παρακολουθούν ακόμα και όταν η τριάδα των παρουσιαστών δεν είναι σε φόρμα,- όπως στο χθεσινό επεισόδιο για παράδειγμα.

Αν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη είναι ότι οι εκπρόσωποι της μυθοπλασίας που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.

Το ριάλιτι δήθεν επιβίωσης σαν να πλαφονάρει– δείχνει δηλαδή να πιάνει το μέγιστο της απόδοση του, συνεκτιμώντας το εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον-, το ριάλιτι μαγειρικής του Star, αν και γνωστό, θα φανεί στην πορεία τί μπορεί καλύτερο να καταφέρει και πως θα κρατήσει το κοινό του το οποίο είναι ικανοποιητικό.

Μια και ο λόγος για τα ριάλιτι, στον ΑΝΤ1, λογικά, δεν πετούν και τη σκούφια τους με την απόδοση που έχει το  βουκολικό ριάλιτι «Η φάρμα», το οποίο κάνει τέτοιες πτήσεις τηλεθέασης που δεν το φέρνουν στις διακεκριμένες θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen Audience Measurement.

Διαβάστε επίσης

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον στρατιωτικό γιατρό που θα υπηρετήσει στην Ψέριμο

Από Δευτέρα το πρόστιμο 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους 60 και άνω – Οι εξαιρέσεις και ποιοι θα πληρώσουν 50άρικο

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πού θα «χτυπήσει» την Πέμπτη (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15