search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων τον επόμενο μήνα» (Videos)

13.01.2022 13:42
kainoyrgioy-katerina-new

Για ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο και προσωπικό μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας ότι στο άμεσο μέλλον πρόκειται να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το εν λόγω ζήτημα με αφορμή την καλεσμένη της Ανθή Σαλαγκούδη η οποία προέβη πρόσφατα στην εν λόγω διαδικασία.

«Θα υποδεχτούμε σε πολύ λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη. Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος» (Video)

«Με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Του είπα “γιατί ρε Πετράν;”» (Video)

Oscar 2022: Αναζητείται παρουσιαστής για τη φετινή απονομή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:13