search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:05
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 19/1: Απούσες οι «Άγριες μέλισσες», σε άνοδο το «Survivor»

20.01.2022 16:51
tv-control-new-01
Photo: Pixabay

Η απουσία επεισοδίου της σειράς «Άγριες μέλισσες» λειτούργησε αβανταδόρικα για το «Survivor».

Είναι διαπιστωμένο ότι το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor»του Σκάι στο διάστημα που έχει απέναντι του τις άλλες δύο σειρές μυθοπλασίας του ανταγωνισμού, τις «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», απλώς καταφέρνει να προσελκύσει πλήθος τηλεθεατών που μπορεί μεν να το ωθούν στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης, αλλά μέχρι την τρίτη βαθμίδα.

Άλλωστε οι δύο σειρές εκείνο το διάστημα συγκεντρώνουν αθροιστικά τους μισούς τηλεθεατές που είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους, σύμφωνα με τα δεδομένα της NielsenAudienceMeasurement.

Αλλά και όταν τα δύο σίριαλ του Alpha και του Mega ολοκληρώνουν τις μεταδόσεις τους, το ριάλιτι επιβίωσης έχει απέναντι του- από τις 22.00 κι έπειτα- τη σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες» με έντονο το ιστορικό κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο, η οποία έχει τους φανατικούς της στους οποίους προστίθενται και κάποιοι ακόμα που «γυρνούν» στον ΑΝΤ1, όταν τελειώνουν τα επεισόδια των Alpha και Mega.

Όμως εξαιτίας του κορωνοϊού το προηγούμενο διάστημα νόσησε ικανός αριθμός συντελεστών της παραγωγής του ΑΝΤ1 με συνέπεια να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν γυρίσματα και να ολοκληρωθούν σκηνές.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε σε λύση ανάγκης το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο από την περασμένη εβδομάδα μεταδίδει μόνον δύο επεισόδια μέσα στη βδομάδα (κάθε Δευτέρα και Τρίτη). Η έκτακτη ανάγκη λειτούργησε υπερ του «Survivor» ως ένα βαθμό.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, καθώς δεν προβλήθηκε επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες», το «Survivor», αν και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση προτιμήσεων, βελτίωσε το ποσοστό τηλεθέασης του σχεδόν κατά τρείς ποσοστιαίες μονάδες- από το 9% που είχε την Τρίτη έφθασε στο 12,8% χθες.

Στα υπόψην ότι χθες δεν είχε και «MasterChef» τα επεισόδια του οποίου αρχίζουν μεν στις 21.00 αλλά προβάλλονται για την ώρα (επίσης) μόνον Δευτερότριτα.

Στις πιο κάτω θέσεις τηλεθέασης διατηρήθηκαν οι εκπομπές «Ο τροχός της τύχης», «Ράδιο αρβύλα» και «Deal» (με βελτιωμένο ποσοστό και θέση σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα), αλλά είχαν άνοδο τηλεθέασης και επανεμφάνιση στο ημερήσιο Top 10 τα- συνήθη- δελτία ειδήσεων.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο η επικαιρότητα, κυρίως το θέμα άφιξης των γαλλικών μαχητικών Ραφάλ αλλά και το «καιρικό» για την επερχόμενη «Ελπίδα» η οποία δεν αποκλείεται να «ντύσει» στα λευκά ακόμα και παραθαλάσσια μέρη κατά τους μετεωρολόγους.

Διαβάστε επίσης:

Open: Βροχή τα «όχι» από ηθοποιούς και τραγουδιστές για την παρουσίαση εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη

Συνέντευξη Τσίπρα στο Kontra Channel

Νίκος Μπίστης: Κλείστε την «Αυγή» – Τα κομματικά έντυπα τελείωσαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07